diumenge, 8 de setembre de 2013

Pa de pessic amb matafaluga


  • 4 ous
  • 200 gr de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 250 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • 1 rajolí d'anís
  • 1 cullerada de matafaluga

Encenem el forn a 160 graus.

Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.

Hi afegim el iogurt, l'anís i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.

Al darrer moment hi posem una cullerada de matafaluga.

Untem la safata d'anar al forn amb mantega i s'hi tira una mica de farina tot escampant-la amb copets a la safata. Això es fa perquè no s’enganxi quan estigui fet. Seguidament incorporem la massa a la safata i la posem al forn.

Sabrem que està cuit si punxant-lo amb un punxó de fusta aquest surt net.

Nota:
Es diu punt de cinta al resultat del batut prolongat d’ous i sucre, després d'uns minuts batent la barreja es torna més espessa i d'un color més clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada