diumenge, 1 de setembre de 2013

Mus de formatge amb fruits del bosc


  • 200 gr formatge tipus Filadelfia
  • 2 ous
  • 250 ml de llet
  • 250 ml de nata per cuinar
  • 100 gr de sucre
  • 50 gr de farina de blat de moro (Maizena)
  • 12 galetes tipus maria
  • 100 gr de mantega
  • 200 gr fruites del bosc

En un bol batem els ous juntament amb la farina i el reservem.

Posem una cassola al foc i escalfem la llet, la nata i el sucre. Un cop comenci a bullir, ho retirarem del foc i afegim els ous batuts, remenant fins que espesseixi.

Afegim el formatge gradualment procurant que quedi ben barrejat. Ho deixem refredar.

Triturar les galetes en trossos irregulars. Fem fondre la mantega, ha de quedar com una pomada. Amb la forquilla barrejarem bé la mantega amb les galetes.

Ara només ens cal muntar-ho, agafarem uns gots o unes copes, posarem uns fruits del bosc al fons, a sobre la crema de formatge i per coronar la copa la pasta de mantega amb les galetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada