dimarts, 28 de novembre de 2017

Amanida amb figues i formatge


  • Una bossa de brots d’enciams
  • Tomàquets xerri
  • Pastanaga
  • Ceba
  • Figues
  • Formatge mozzarella
  • Uns quants pinyons
  • Sèsam
  • Oli d’oliva
  • 1 culleradeta petita de mel
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal

Rentem les figues, assequem i fem uns talls en creu.

Torrem una mica els pinyons en una paella amb mantega.

Posem 2 cullerades soperes d’oli, 1 cullerada de vinagre de Mòdena, mitja cullereta de mel i un pols de sal en un bol i remenem fins que tots els ingredients s’hagin integrat.

En una safata posem els brots d’enciams, el tomàquets partits per la meitat, la pastanaga a rodanxes i la ceba a juliana. Damunt repartirem les figues amb una bola de formatge a dins. Escampem els pinyons i el sèsam per sobre.

Ho amanim amb la vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada