diumenge, 24 de desembre de 2017

Pastis de formatge i torró de Xixona


  • 275 gr de formatge crema (tipus Philadelphia)
  • 125 gr de iogurt natural ensucrat
  • 285 gr de torró de Xixona
  • 4 ous
  • 25 gr de sucre
  • Mantega per al motlle

Posem en el pot de la batedora el formatge a temperatura ambient, afegim el iogurt i el torró de Xixona trossejat a dauets. A continuació afegim els ous i el sucre, batem fins a obtenir una crema fina i homogènia.

Ho tapem i ho deixem reposar a la nevera una mitja hora.

Encenem el forn a 180 graus.

Untem el motlle amb mantega.

Aboquem el preparat en el motlle i el posem al forn.

Per saber si el pastís és cuit introduïm un escuradents a l'interior, si surt net ja estarà, en cas negatiu, prosseguim la cocció uns minuts més.

En cas que la part superior del pastís s'hagi daurat i encara no estigui fet, ho cobrirem amb paper d'alumini.

El traiem del forn i el deixem refredar sobre una reixeta.

Un cop s'hagi refredat, el desemmotllem i el posem a la nevera una o dues hores abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada