dilluns, 27 de novembre de 2017

Sopa marinera


  • 1 rap
  • 250 gr de musclos
  • 250 gr de cloïsses
  • Gambes
  • Escamarlans
  • 2 patates grosses
  • 1 ceba grossa
  • 1 tomàquet madur gran
  • 1 dent d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 bri de romaní
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal 

En una cassola amb oli sofregim la ceba trinxada, afegim el tomàquet ratllat, la fulla de llorer, el romaní i el julivert, després hi posem el cap del rap, aigua i sal, ho deixem bullir uns 25 minuts. Passat aquest temps traurem el cap de rap.

Palar i trossejar les patates i les afegim a la cassola junt amb els tall de rap.

En un pot obrim els musclos i després les cloïsses, un cop tot obert traurem una de la closca i reservem. El suc que han deixat el colem i el tirem a la cassola.

Quan falti poc per que les patates estiguin cuites afegim les gambes, els escamarlans, les cloïsses, els musclos i l’all picat. Rectifiquem de sal. Deixem coure 5 minuts i ja estarà llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada