dimecres, 1 de novembre de 2017

Estofat de patates i bolets


  • Bolets variats 
  • 4 patates grosses
  • 2 cebes
  • 4 grans d'alls
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 fulles de llorer
  • Un grapat d’ametlles i avellanes torrades
  • Polpa de nyores
  • Pebre vermell dolç
  • Aigua o brou
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre

En una cassola amb oli sofregim la ceba trinxada fins que agafi color.

En el pot de la batedora posarem els tomàquets pelats, una mica de carn de nyora, el pebre vermell, les ametlles, els alls i el julivert, un pols de sucre per l'acidesa del tomàquet i ho triturem. Ho afegim a la cassola i ho deixem coure. Salpebrem.

Incorporarem els bolets, el llorer i les patates esberlades ho cobrim amb brou o aigua, ho deixem coure a foc lent i amb la cassola tapada fins que les patates estiguin al punt, rectifiquem de sal si cal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada