dimecres, 1 de novembre de 2017

Croquetes de pollastre i ou dur


  • 1 quart de pollastre
  • 2 ous durs
  • 2 cebes
  • 3 dents d’all
  • Julivert
  • Farina
  • Llet
  • Oli d’oliva
  • Nou moscada
  • Sal
Per arrebossar:
  • Farina de blat
  • Farina de galeta
  • Ou

Posem el pollastre a bullir amb aigua, mitja ceba i julivert, durant 20 minuts. Després el traiem, l’esmicolem i el reservem.

En una paella hi posem oli i sofregim la ceba i els alls tallat petit, salem.

Quant estigui cuit hi afegim la farina i remenem bé, procurant que quedi cuita, llavors hi afegim llet freda, sal i la nou moscada sense deixar de remenar, incorporem la carn i els ous picats, s'ha de coure fins que la massa es separi amb molta facilitat de les parets de la paella.

Ho deixem refredar en un plat o safata tapat amb paper transparent per que no s’hi faci una crosta.

Amb les mans enfarinades anem donant forma a les croquetes, que quedin enfarinades. Després batem un ou amb una mica de sal, hi anem passant les croquetes per ou i la farina de galeta.

En una paella amb oli calent les anem fregint, procurem que no es refredi l'oli per tal d'evitar que s’esberlin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada