dimarts, 28 de novembre de 2017

Minestra


  • Uns tall de pernil
  • 200 gr de mongetes vermelles
  • 50 gr de bacó
  • 1 pebrot vermell
  • 1 all porro
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • 3 branques d'api
  • 3 pastanagues
  • 200 gr de mongeta verda
  • 4 patates
  • 1 tomàquet madur
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal

Posar les mongetes en un bol ben cobertes d’aigua i deixar-les tota la nit en remull.

Colem les mongetes i les posem a bullir en una olla amb aigua i sal.

Trossegem totes les verdures.

En una cassola o paella amb oli sofregim el bacó i l’all tallat petit. Afegim totes les verdures, menys les patates, ho sofregim tot junt sense deixar de remenar.

A mitja cocció de les mongetes hi aboquem les verdures sofregides a l’olla.

Després hi posem les patates tallades a daus i el julivert picat.

Ho acabem de coure.

Mentrestant, posem un paper de forn sobre un plat, damunt hi posem els talls de pernil i a sobre un altra tros de paper i un altre plat, ho courem al microones un moment fins que el pernil quedi cruixent.

Servim la sopa amb un tall de pernil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada