dimarts, 14 de novembre de 2017

Pastis de plàtan

  • 120 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Un pessic de sal
  • 120 gr de sucre 
  • 2 ous
  • 1 clara d’ou
  • 4 cullerades de mantega
  • 2 cullerades d’oli
  • 2 tasses de cafè de llet
  • Una cullera petita de vainilla
  • 4 plàtans madurs

Encendre el forn a 180 graus.

Tamisem la farina, el llevat i la sal. Reservem.

En un bol barregem la mantega, l’oli i el sucre, afegim els ous i la clara de un en un.

Després afegim la vainilla i la farina.

En un altra bol triturem els plàtans i la llet, ho afegim i barregem be.

En un motlle untat amb mantega i una mica de farina hi tirem la barreja, ho posem al forn, fins que introduint un escuradents en el centre del pastis, aquest surt net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada