diumenge, 27 d’octubre de 2013

Pastís rosa


  • 1 iogurt
  • 2 mesures de sucre
  • 3 mesures de farina
  • 1 mesura l’oli
  • 1 sobre de llevat
  • 3 ous les clares a punt de neu
  • Colorant alimentari
Les mesures son les del pot del iogurt.

Encenem el forn a 160 graus.

En un bol barregem els rovells i el sucre, quant augmenti de volum i el color es torni més blanc, afegim el iogurt, l'oli i unes gotes de colorant, es barreja fins a obtenir-ne una pasta homogènia.

Incorporem el llevat a la farina tamisant-ho dintre del bol.

A part, muntem les clares a punt de neu, les incorporem a la massa dels rovells remenant de baix a dalt a poc a poc.

Untem una safata d'anar al forn amb mantega i l'espolsem amb una mica de farina,   seguidament s'incorpora la massa i s'introdueix al forn.

Sabrem quan està cuit si el punxem amb un escuradents i aquest surt net.


Fem una glassa per adornar el pastís:
  • 1 clara d'ou
  • 250g de sucre llustre
  • Una cullerada de suc de llimona
  • Colorant alimentari
En un bol posem la clara d'ou i anem afegint el sucre de mica en mica, sense deixar de batre, quan el batut estigui esponjós, li afegirem el suc de llimona, seguim batent una mica més.
Ara li afegim el colorant i ja estarà llest per utilitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada