divendres, 4 d’octubre del 2013

Cigrons amb espinacs


  • 300 gr de cigrons
  • 1 tira de cansalada
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 tomàquet
  • 300 gr d’espinacs
  • 2 ous durs
  • 1 gra d’all
  • Avellanes
  • Julivert
  • 2 fulles de llorer
  • Oli d’oliva
  • Sal

Posem en remull els cigrons amb aigua, 12 hores abans de bullir-los.

Posem una olla al foc amb aigua, sal i el llorer, quan bulli afegim els cigrons, tapem i deixem coure a foc lent, fins que estiguin tous.

Mentrestant, posem al foc una cassola amb oli i fregim uns trossets de cansalada, quan estiguin a mig coure afegim la ceba i les pastanagues ben picades, deixem coure remenant de tant en tant. Després afegim el tomàquet ratllat i la sal.

Un cop fet el sofregit, afegim els cigrons que barrejarem amb el sofregit i uns cullerots del suc de bullir els cigrons. (Si s'han comprat bullits afegirem brou.)

Prepararem una picada amb les avellanes, el julivert i el gra d'all, ho aboquem a la cassola. A continuació afegirem els espinacs nets i trossejats. Ho deixem coure una mica. Abans d'apagar el foc tirem els ous durs tallats com més us agradin.

Aquest plat a quedar més aviat caldós.

Variant:
Es pot afegir bacallà passat per la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada