diumenge, 6 d’octubre de 2013

Pa de pessic amb poma, nous i panses


  • 3 ous
  • 200 gr de sucre
  • 1 tassa de cafè d'oli
  • 2 tasses de cafè de llet
  • 170 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 1 poma pelada i trossejada
  • Nous trossejades
  • Panses
  • Sucre llustre

En un bol batre els ous amb el sucre durant uns minuts, ha de quedar una barreja blanquinosa.

Afegir l'oli, la llet i tornar a batre.

Barregem la farina i el llevat i ho anem afegint passat pel sedàs.

En un motlle abocarem la barreja, prèviament untat amb mantega i una mica de  farina per evitar que s'enganxi la massa un cop cuita.  Afegirem la poma, les nous i les panses.

Ho posem al forn a coure a 160 graus uns 25-30 minuts. Sabrem si està cuit, quan punxant-lo amb un punxó de fusta aquest surt net.

Un cop fred el traurem del motllo i tirarem sucre llustre per sobre amb un colador donant- li copets, així es reparteix millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada