dimecres, 28 de gener del 2015

Pebrots del piquillo farcits de carn


  • 1 pot de pebrots del piquillo
  • 100 gr de carn picada de vedella
  • 100 gr de carn picada de porc
  • 100 gr de camagrocs o altres bolets
  • 1 ceba
  • 3 grans d’alls
  • 2 tomàquets
  • Un raig de vi blanc
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 1 got de llet
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

En una paella amb oli sofregim la ceba i els alls tallat a juliana, salpebrem una mica, quan estigui transparent afegim els bolets i la carn picada, deixem coure.

Tirem un raig de vi blanc, barregem i afegim els tomàquets triturats.

Un cop ho tenim cuit incorporem una cullerada sopera de farina i la sofregim, incorporem un got de llet i anem remenant i ja tenim la pasta per a farcir els pebrots. La deixem refredar.

Agafem els pebrots en una ma i amb l'ajuda d'una cullera els farcim.

Reservem un pebrot i el líquid dels pebrots per fer la salsa.

Per fer la salsa farem servir una mica del sofregit que ens hagi sobrat i afegim el pebrot del piquillo, suc del pot dels pebrots i un raig de llet. Ho deixem coure, ens ha de quedar una salsa espessa. Rectifiquem de sal i pebre i ho triturem amb la batedora.

Posem els pebrots en una safata que pugui anar al forn i tirem la salsa per sobre.

Enfornem uns 15 minuts. Ho servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada