diumenge, 18 de gener de 2015

Ronyons de xai al xerès


  • 500 gr de ronyons de xai
  • 2 cebes
  • 3 dents d'alls
  • Pinyons
  • Julivert
  • 1/2 vas de xerès o vi blanc
  • Una mica de farina
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Vinagre
Rentem i tallem els ronyons a rodanxes, eliminem els possible restes de greix, els posem amb aigua i un bon raig de vinagre una estona, després els rentem i escorrem.

En una cassola amb oli sofregim la ceba i els alls en juliana, afegim els pinyons, després el julivert i la farina, ho remenem bé.

Tirem el xerès i després els ronyons, salpebrem, els deixem coure a foc lent uns 10 o 15 minuts fins que estiguin tous i la salsa hagi quedat espesa.

Els ronyons de xai no han de coure molt, sinó ens quedaran durs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada