dilluns, 5 de gener de 2015

Vieires o “Zamburiñas” al forn


  • Vieires o “Zamburiñas”
  • Ceba
  • All
  • Pernil salat
  • Julivert
  • Molla de pa
  • Oli d'oliva
  • Sal

Obrim i netegem les vieires deixant-les enganxades a la closca inferior la que fa cassoleta.

Les posarem en una safata que pugui anar al forn.

En una paella amb oli calent sofregim la ceba tallada petita, hi afegim els alls picats amb el morter, que quedin com una pasta. (Per que no saltin els alls quan els piquem posarem una mica de sal al morter.)

Quan la ceba hagi agafat color hi posem el pernil i el julivert picat petit. Li donem un tomb i ja podrem omplir les vieires.

Posem una cullerada de sofregit sobre les vieires, una mica de sal, molla de pa esmicolada, un raig d'oli i ho posem uns minuts a gratinar al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada