diumenge, 1 de febrer de 2015

Pop estofat amb patates


  • 1 pop de 2 kg
  • 6 dents d'all
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 got de vi blanc
  • Patates
  • 1 nyora
  • 3 fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal, pebre negre

És recomanable congelar el pop abans de fer-lo servir.

El descongelem a temperatura ambient.

En una olla amb aigua bullint espantem el pop. Mantindrem el pop submergit un parell de segons i el traurem, repetirem aquest procés tres vegades.

Deixem bullir el pop mitja hora amb l'olla destapada. Després parem el foc, tapem l'olla i el deixem reposar mitja hora més. El reservem, també el caldo de la cocció.

Escaldem la nyora i raspem la seva polpa.

En una cassola amb oli fregim els alls a làmines, quan comencin a agafar color afegim la ceba trinxada. Després incorporem els tomàquets pelats i tallats a trossos, la carn de la nyora, el llorer, la sal i el pebre. Deixarem coure tot plegat fins que quedi ros.

A continuació pelem i esberlem les patates i les incorporem a la cassola. Ho remenem i hi tirem el vi, deixem que s'evapori l'alcohol, i ja hi podrem incorporar el suc de bullir el pop ha de cobrir totalment les patates.

Quan la patata sigui pràcticament cuita, hi incorporem el pop tallat a trossos. Ho remenem tot plegat i ho deixem coure 5 minuts més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada