divendres, 2 de gener de 2015

Carxofes guisades


  • 12 Carxofes
  • 150 gr de cansalada
  • 2 ous
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 porro
  • 4 dents d'all
  • 1 cullerada petita de farina
  • 1 raig de vi blanc
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Posem a coure els ous en una olla amb aigua durant 15 minuts. Els pelem i reservem.

Tallem els alls en làmines, la ceba, el pebrot i el porro finament. En una cassola amb oli ho sofregim, quan vagi prenent color afegim la cansalada tallada a quadradets. Sofregir una mica i afegir la farina. Es barreja bé i hi tirem el vi blanc. Ho deixem reduir.

Netegem i tallem les carxofes i les posarem a coure a la cassola amb aigua.

Un cop cuites hi posarem els ous durs al damunt tallat en quatre trossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada