dissabte, 3 de gener de 2015

Coliflor i patates amb beixamel


  • Coliflor
  • Patates
  • Formatge ratllat
  • Aigua i sal
Per la beixamel:
  • 60 gr de mantega
  • 60 gr de farina
  • 1 litre de llet
  • Nou moscada
  • Pebre blanc
  • Sal

Bullim unes patates amb pell, un cop cuites les pelem i les tallem a rodanxes.

Netegem i tallem la coliflor a trossos i la bullim amb aigua i sal, una vegada cuita l'escorrem.

En una safata d'anar al forn i posem les patates i damunt la coliflor.

Tirem la beixamel per sobre, posem el formatge i gratinem fins que estigui daurada.

Preparem la beixamel:
En una paella desfem la mantega i afegim la farina i sense deixar de remenar la deixem coure fins que agafi una mica de color. Afegim la llet de mica en mica anant remenant per que no se’ns facin grumolls. Ho salpebrem, posem la nou moscada, i ho deixem coure uns minuts sense parar de remenar.

Si no ens ha quedat massa fina la passem per la batedora elèctrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada