dissabte, 31 d’agost del 2013

Samfaina


  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó
  • 2 albergínies
  • 3 tomàquets grossos
  • Oli i sal

Pelem i tallem a daus les verdures. Pelem i triturem els tomàquets.
Les albergínies les tallarem mentre s'estiguin coent les altres verdures.

En una cassola amb oli sofregirem la ceba, quan estigui transparent hi afegirem els pebrots i el carbassó, ho deixarem que es vagi fent a poc a poc.

A mig coure aboquem l'albergínia i tirem la sal.

Ho deixem coure fins que les verdures agafin color, després li afegim el tomàquet, ho deixem coure fins que sembli una melmelada.

Tirar una mica de sucre si el tomàquet és molt àcid .

Si sobra samfaina es pot congelar, així la tindrem apunt per a qualsevol àpat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada