dimecres, 28 d’agost del 2013

Guacamole casolà


  • 2 alvocats
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • Suc de llimona
  • 1 bitxo vermell o pebre negre mòlt
  • Sal

Pelem la ceba i els tomàquets i ho tallem a bocins ben petits, o be ho podem posar a la picadora.

Partim i traiem la polpa de l'alvocat amb una cullera. La posem en un plat fondo i l'aixafem amb una forquilla, que quedi un puré, afegim una mica de suc de llimona perquè no es torni negre.

Barregem els ingredients i ho amanim amb sal, si ens agrada picant afegim bitxo tallat molt petit o pebre negre mòlt. Servir amb totopos.

Nota:
Si no es menja el guacamole immediatament posar-hi el pinyol dintre de la pasta i tapar amb paper film que haurà d’estar en contacte amb la salsa.
Els alvocats han de ser madurs, si no seran massa durs per aixafar-los amb la forquilla i el seu gust no serà el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada