divendres, 16 d’agost de 2013

Botifarres amb pasta de full


  • 1 botifarra ample blanca
  • 1 botifarra ample negre
  • 2 làmines de pasta de full fresca
  • 1 ou

En uns vols es bat la clara i el rovell de l’ou per separat.

Es treu la pell de les botifarres i es tallen per la meitat al llarg.

Agafem una meitat de botifarra blanca i una meitat de negra i amb clara d’ou pintem la part que hem tallat, les ajuntem de manera que quedi una botifarra de dos colors.

Estenem una làmina de full i la pintem amb la clara d’ou. S’embolica la botifarra amb el full. Amb un pinzell s’unta tot l’embolcall de full amb rovell d’ou batut.

Repetim la mateixa operació amb les altres meitats de botifarra.

S’enforna i quan estigui daurat ja es pot treure. Un cop fred es talla a rodanxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada