divendres, 1 de novembre de 2013

Caldereta de xai


  • 1 kg de carn de xai
  • 500 gr patates
  • 2 cebes
  • 4 pastanagues
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets grossos
  • 6 grans d’all
  • 2 fulles de llorer
  • Vi blanc
  • Nyores
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Sal

En una cassola amb oli sofregim el xai salpebrat, quan sigui ros el reservem.

En el mateix oli fem un sofregit amb la pastanaga, la ceba, els alls, els pebrots, tot tallat a trossos, i el llorer.

Triturem els tomàquets pelats, amb el pebre vermell, la nyora, el pebre negre i un raig de vi blanc, ho tirem a la cassola i ho deixem coure.

Incorporem la carn a la cassola, ho cobrim amb brou i a coure a foc lent, quan la carn estigui quasi tova li afegim les patates.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada