dimecres, 27 de novembre de 2013

Bacallà amb patates i allioli


  • Morro de bacallà dessalat
  • Patates
  • 1 ceba
  • 1 dent d'all
  • 1 ou
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pa sec

Pelem i partim a trossos les patates, en una olla amb aigua i sal les fem bullir junt amb la ceba.

Quan falti poc per acabar la cocció de les patates hi afegim el bacallà, ha de bullir poc temps perquè quedi melós.

Allioli:
Posem 1 all pelat i tallat dins del got de la batedora, un ou, una mica de sal i l'oli. Posem la batedora en marxa i quan comença a espessir l'anem pujant molt a poc a poc.

A l'hora de servir, primer posem en un plat fons unes llesques finetes de pa sec, i aboquem un cullerot de suc de bullir el bacallà i una mica d'allioli, ho barregem i ja tenim una sopa.

Després servim les patates amb el bacallà i allioli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada