divendres, 1 de novembre del 2013

Peus de porc a l'estil de l'Enriqueta


  • 2 peus de porc
  • 1 ceba
  • 2 fulles de llorer
  • Uns quants grans de pebre negre
  • 300 gr mongetes cuites
Per la picada:
  • 3 llesques de pa
  • 6 grans d'alls
  • Un grapat d'ametlles
  • Julivert
  • Pebre vermell

En una olla amb aigua i sal, posem a bullir el peus de porc, amb la ceba tallada en quatre trossos, el llorer i el grans de pebre negre.

Fregim les llesques de pa i els alls, ho triturem junt amb les ametlles, el julivert, el pebre vermell i una mica de suc de bullir els peus.

En una cassola posem els peus de porc i la picada, ho deixem coure una mica i després tirem les mongetes, una mica més de suc si calgues i a fer xup-xup.

Nota: Podem bullim més peus dels que necessitem i congelar-los amb la seva gelatina. Els tindrem a punt per un altra menjada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada