dimecres, 20 de novembre de 2013

Galtes de porc rostides



  • 6 galtes de porc
  • 3 tomàquets
  • 2 cebes
  • 1 cap d'alls
  • Bolets
  • Conyac
  • Farcellets d’herbes aromàtiques
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

En una cassola amb oli sofregim les galtes salpebrades fins que estiguin daurades pels dos costats. Llavors hi tirem un raig de conyac i deixem que s’evapori.

Afegim els tomàquets i les cebes tot tallat a trossos, els alls i les herbes aromàtiques. Ho deixem coure una mica.

Desprès afegim brou o aigua i deixem coure les galtes al foc o al forn.

A mig coure hi afegirem els bolets, i ho deixarem coure fins que la carn estigui tova. Si veiem que es queda sense suc hi anem tirant brou o aigua, molt de mica en mica, ja que no ha de quedar molt caldós.

Les podem acompanyar amb mongetes o patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada