dimecres, 14 d’octubre de 2020

Pastís intel·ligent

  •  8 rovells d'ou
  • 8 clares a punt de neu
  • 1 litre de llet tèbia
  • 250 gr de mantega fosa i freda
  • 300 gr de sucre
  • 225 gr de farina
  • La ratlladura d'una llimona
  • 2 cullerades de vainilla

Batem els rovells amb el sucre i la vainilla fins que es torni una crema escumosa. 

A continuació afegim la mantega, la llet i finalment la farina tamisada i la ratlladura de la llimona. Barregem bé i afegim les clares amb moviments suaus.

Aboquem la barreja en un motlle untant de mantega i empolvorat de farina.

Ho posem al forn ja calent a 180 graus durant 10 minuts i després a 160 graus durant uns 40 o 50 minuts.

Estarà cuit quan el punxem amb un escuradents i aquest surti net.

Deixar refredar abans de servir i empolsen sucre llustre per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada