divendres, 9 d’octubre de 2020

Mandonguilles amb salsa

  • 200 gr de carn picada de vedella
  • 200 gr de carn picada de porc
  • 3 llesques de pa de pagès, només la molla
  • 1 ou
  • 6 Alls
  • Julivert
  • 3 tomaques
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 llesca de pa fregit
  • 1 raig de vi blanc
  • Brou o aigua
  • Farina
  • Llet
  • Comi
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva

En un bol barregem les carns salpebrades, amb julivert i tres alls trinxat, l’ou i la molla de pa estovada amb llet. Després fem boletes i les enfarinem. Les fregim en una cassola amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.

En el mateix oli (en traurem si n'hi ha massa) sofregim 3 alls, la ceba, i els pebrots tot tallat petit, ho deixem coure.

Triturem el tomàquet amb la llesca de pa fregit una cullerada petita de pebre vermell i una de curri, ho aboquem a la cassola. Ho salpebrem.

Quan el tomàquet es quedi sense líquid hi tirem un raig de vi blanc i ho deixem coure uns minuts.

Hi afegim el brou i les mandonguilles i a coure una mica més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada