divendres, 23 d’octubre de 2020

“Mojo picón”

  •  4 grans d'alls
  • 1/2 cullerada de comí mòlt
  • 2 cullerades de pebre vermell
  • 5 llesques de pa del dia abans
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 1 rajolí de vinagre de Mòdena
  • 25 ml de vinagre de vi blanc
  • Bitxo mòlt (al gust)
  • 4 pebrots morrons de llauna

Fregim els grans d'all amb pell amb un bon raig oli, quan estiguin daurats els apartem de l'oli i els hi traiem la pell.

En el mateix oli hi tirem el pa a trossos petits fins que quedin daurats, retirem el pa.

En un bol tirem l'oli sobrant, els alls i el pa fregit. També afegim el comí, el pebre vermell, la sal i el bitxo, una mica d'aigua i batem tot fins que quedi una pasta com de puré.

Rentem els pebrots morrons i els incorporem al bol, el vinagre i un rajolí del de mòdena. Passem tot per la batedora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada