diumenge, 29 de desembre de 2013

Tarta de Santiago


  • 250 gr ametlles moltes crues
  • 250 gr sucre
  • 100 gr farina
  • 5 ous
  • 50 gr mantega
  • 1/2 cullerada de canyella
  • 1 cullerada llevat
  • Pell ratllada de mitja llimona
  • Sucre llustre

Encenem el forn 170 graus.

Barregem el sucre, els ous, la mantega, la ratlladura de llimona, la farina, el llevat, la canyella i desprès les ametlles. Ho barregem bé sense batre.

Ho posem al forn en un motlle de 22 cm untat amb mantega.

Sabrem que està cuit quan ho punxem amb un escuradents i aquest surt net

Deixem que es refredi i el traiem del motlle, posem damunt la Creu de Santiago que hem retallat i escampem el sucre llustre per sobre amb un colador movent-lo lleugerament perquè el sucre caigui sobre el pastis.

Podem fer servir la Creu de Santiago o el dibuix que es vulgui.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada