diumenge, 15 de desembre de 2013

Pa de pessic amb pastanaga



  • 150 gr de sucre morè
  • 50 gr de sucre blanc
  • 2 pastanagues grans ratllades
  • 3 ous
  • 240 ml d'oli
  • 1 cullerada de postre de canyella en pols
  • Mitja cullerada de postre de gingebre en pols
  • Ratlladura de la pell d'una taronja
  • 230 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 90 gr de nous trossejades

En un bol fem batre els sucres i els ous fins que augmentin de volum, afegim l'oli, la ratlladura de taronja, la canyella i el gingebre.

Tamisem la farina i el llevat en el bol i ho barregem fins que quedi una massa homogènia.

Afegim les pastanagues i les nous i tornem a barrejar.

En un motllo untat amb mantega i una mica de farina aboquem la massa, ho posem al forn que tindrem calent a 180 graus, uns 45 minuts o fins que el punxem amb un escuradents i surti net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada