dimarts, 17 de desembre del 2013

All cremat



Podem utilitzar el peix que més ens agradi, sigui de roca, blau, o blanc.
  • Aquesta vegada l'he fet amb moixina
  • Cloïsses (opcional)
  • Gambes (opcional)
  • Alls
  • Tomàquets
  • Patates
  • Brou de peix
  • Ametlles, avellanes
  • Nyores
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal

Triturem els tomàquets pelats, les ametlles, les avellanes, el julivert, la carn de les nyores, i una mica de pebre vermell, ho reservem.

Posem la cassola al foc amb un raig d'oli, quan l'oli estigui ben calent, hi sofregim els alls tallats a rodanxes, un cop estiguin ben daurats (de color marró), hi afegim la picada que tenim reservada. Ho salpebrem i ho deixem coure.

Pelem i esberlem les patates, les aboquem a la cassola, els hi donem un tomb, hi tirem brou de peix o aigua en el cas de que no en tinguéssim, han de quedar cobertes.

Depenent del peix que utilitzem cal posar-lo quan la patata ja estigui pràcticament cuita. El salem i el posem a la cassola.

Quan sigui cuit, ja podem retirar la cassola del foc. Cal procurar que no es quedi sense suc. Ho deixem reposar una mica abans de servir.

Si hi posem cloïsses les incorporem a la cassola una estona abans d'apagar el foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada