dimarts, 17 de desembre de 2013

Pops amb patates i allioli


  • Pops
  • Patates
  • 1 ceba
  • 2 fulles de llorer
  • Sal

Per l'allioli:
  • Un gra d'all
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Sal

Posem una cassola al foc amb aigua i sal, la ceba tallada pel mig i el llorer, quan bulli submergim els pops a l'aigua i els traiem 3 vegades. Els deixem bullir.

Quan estiguin quasi cuits, incorporem les patates pelades i tallades a trossos, esberlades.

Mentrestant, preparem l'allioli
Posem l'all pelat i tallat dins del got de la batedora, l'ou, una mica de sal i l'oli. Posem la batedora en marxa i quan comença a espessir l'anem pujant molt a poc a poc.

Afegim l'allioli a la cassola i sacsegem una mica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada