dilluns, 16 de desembre del 2013

Mongetes amb cloïsses


  • 400 gr de mongetes
  • 500 gr cloïsses
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 tomàquets ratllats
  • 1 cullerada petita de pebre vermell
  • 1 picada d'ametlla, avellana, i all i julivert
  • Brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal

Posem les mongetes en remull la nit abans. Les escorrem i les posem a bullir amb l'aigua freda, sal i dues fulles de llorer.

En una cassola amb un raig d'oli, sofregirem el pebrot vermell, la ceba, el porro i l'all tot tallat petit. Fins que agafi un color daurat, llavors incorporem el tomàquet ratllat i el pebre vermell. Ho salem i ho deixem coure.

Preparem la picada, hi tirem una mica de brou que ens ajudarà a lligar-la.

Un cop el sofregit estigui cuit tirem la picada i el brou (si no en tenim posem suc de bullir les mongetes)

Deixem que arrenqui el bull, passats uns minuts incorporem les mongetes. Després les cloïsses, deixem coure tot junt uns 5 minuts i ja estarà llets.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada