dissabte, 25 d’agost del 2018

Conill al allipebre


  • 1 conill trossejat
  • Patates
  • 500 gr de mongetes cuites
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre

Per la picada:
  • Un grapat d’ametlles torrades
  • 5 grans d'all
  • 4 nyores (només la polpa)
  • 2 llesques de pa fregit

Escalfem aigua i escaldem les nyores, les deixem uns minuts en remull.  Amb la punta d'un ganivet, anirem retirant la polpa de la pell, reservem l’aigua.

En una cassola amb oli fregim els alls i les llesques de pa. Fem la picada, per diluir-la hi posarem l'aigua d’escaldar les nyores.

En la mateixa cassola daurem el conill, salpebrat, incorporem la picada.

Ho tapem i ho deixem coure a foc mitjà fins que el conill sigui tendre. 

Hi anirem afegim aigua si cal.

A mitja cocció incorporem les patates.

Quan les patates i el conill estiguin cuits hi posarem les mongetes cuites.

Ho deixarem reposar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada