dimecres, 12 de setembre de 2018

Crema de xampinyons


  • 500 gr de xampinyons
  • 2 porros
  • 2 gots de llet
  • 1 litre de brou de verdures
  • 60 gr de nous pelades
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Netegem i tallem els xampinyons a lamines, en reservarem alguns per decorar al plat.

En una olla amb oli posem els porros tallats a rodanxes i els xampinyons, salpebrar i deixar coure uns minuts.

Afegim una cullerada de farina, ho remenem i aboquem la llet i el brou, ho deixem coure.

En una paella amb oli fregim els xampinyons reservats.

Després daurem les nous, en reservem unes quantes per decorar i la resta les afegim a l'olla.

Un cop cuit ho triturem a de quedar una crema molt fina.

Ho servim en un bol, a sobre hi posem unes lamines de xampinyons i unes nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada