dimecres, 8 d’agost del 2018

Conill a la cassola amb carxofes i bolets


  • 1 conill
  • 4 carxofes
  • Uns quants bolets
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 2 grans d’all
  • Un grapat de nous
  • Julivert
  • Una llesca de pa
  • Un raig de vi blanc
  • Brou
  • Farigola
  • Llorer
  • Farina
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Pelem i tallem les carxofes en quatre talls, les enfarinem i fregim en abundant oli calent.

En una cassola amb oli sofregim el conill salpebrat i el reservem. En el mateix oli fregim els alls i la llesca de pa; també ho reservem per a la picada.

A la mateixa cassola sofregim la ceba picada, el tomàquet ratllat, el llorer i la farigola. Ho deixem coure.

Preparem la picada amb els alls i el pa fregit, les nous, el fetge del conill, una mica de julivert i el vi.

Incorporem a la cassola el conill, la picada, els bolets i el brou. Rectifiquem de sal. Passada una estona hi afegim les carxofes, ho deixem coure a foc lent fins que estigui cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada