dijous, 23 d’agost del 2018

Calamars farcits


  • 12 calamars mitjans
  • 300 gr carn picada de porc
  • 300 gr carn picada de vedella
  • 3 cebes
  • 3 tomàquets
  • 2 ous durs
  • Un raig de vi blanc
  • Farina
  • Brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre

Per fer la picada:
  • 3 grans d'all
  • Julivert
  • Un grapat d'ametlles torrades

Sofregim la ceba trinxada amb oli, quan estigui transparent hi incorporem la carn picada, les ales i potes dels calamars tallat petit. Salpebrem. Quan estigui cuit ho reservem.

Trinxem l'ou dur i el barregem amb la carn que tenim reservada.

Farcirem els calamars amb la carn. Un cop plens els tanquem amb un escuradents. Els fregim enfarinats i els reservem.

L’oli de fregir els calamars ho colarem i l'aprofitarem per fer el sofregit. En una cassola sofregim la ceba trinxada, quan ha agafat color hi afegim el tomàquet ratllat.

Després hi aboquem el vi i deixem que s'evapori, passat uns minuts ja hi podrem posar els calamars i  el brou de peix calent, ho deixem coure fins que estiguin tous.

Farem la picada i la tirarem a la cassola quan faltin 5 minuts per acabar la cocció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada