dimarts, 21 d’agost del 2018

Moixina guisada amb albergínies


  • 4 moixines
  • 4 albergínies
  • 6 grans d’all
  • Brou de peix o aigua
  • Farina
  • Ametlles i avellanes
  • 1 carquinyoli o galeta
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Fregim el peix salpebrat i enfarinat, un cop fregit el posem en una cassola.

Fregim el alls.

Fem a talls transversals l'albergínia i la salem. La fregim amb abundant oli i la deixem sobre paper de cuina una estona.

Posem l'albergínia a la cassola damunt la moixina.

Fem la picada amb els alls, un grapat de avellanes i ametlles, la galeta maria i el brou ho aboquem a la cassola i que faci xup xup uns minuts, vigilant que no s'enganxi.

Ja estarà apunt per servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada