diumenge, 25 d’octubre de 2015

Pasta de full amb crema i poma



  • Una làmina de pasta de full
  • Crema pastissera
  • Pomes Golden
  • Sucre
  • 1 rovell d'ou
  • Cireres amb almívar
  • Coco ratllat
Per la crema pastissera:
  • ½ litre de llet
  • 100gr de sucre
  • 2 ous
  • 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
  • 1 branca de canyella
  • La pell de mitja llimona
Posar a escalfar la llet i el sucre (reservar una mica de les dues) en una cassola amb la branca de canyella i la pell de la llimona. En un bol, posar la llet i el sucre reservat, afegir-hi la farina i barrejar bé amb un batedor manual. Afegir el ous i anar remenant. Quan la llet estigui calenta abocar-ho a la cassola. Coure fins que espesseixi sense deixar de remenar.


Primer de tot hem de fer la crema pastissera i la deixem refredar.

Encenem el forn a 180 graus.

Folrem un motlle amb la pasta de full i retallem la massa sobrant dels costats. Dobleguem les vores.

Tallem les pomes, les pelem, traiem el cor i les tallem a làmines.

Repartim la crema per sobre la pasta de full deixant lliure les vores, es cobreix amb la poma.

Pintem amb un pinzell la poma i les vores de la pasta de full amb el rovell d'ou debatut.

Ho posem al forn durant uns 15 o 20 minuts.

Una vegada dorada ho traiem del forn i ho deixem refredar.

Ho adornem amb unes cireres i coco ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada