dimecres, 7 d’octubre de 2015

Pa de pessic


  • 400 gr de sucre
  • 400 gr de farina
  • 200 ml de nata per muntar
  • 200 gr mantega
  • 4 ous
  • 2 sobres de gasificant rebosteria (dues violetes i dos blancs)
  • 1 cullerada de petita de canyella amb pols

Encenem el forn a 160 graus.

Hem de tenir la mantega a punt de pomada.

Tamisem la farina juntament amb el gasificant i la canyella, i reservem.

En un bol batem la mantega amb el sucre, fins que comenci a blanquejar. A continuació, anem afegint els ous, un a un. I després hi afegim la nata.

A continuació, afegim la farina a poc a poc, i barregem amb una espàtula, suaument, amb moviments envoltants, fins que la farina estigui totalment integrada.

Aboquem la barreja en un motlle i escampem sucre per sobre.

Ho posem al forn a 160 graus durant uns 45 o 50 minuts. Podem comprovar si està fet punxant el centre amb un escuradents, i si surt net ja estarà llest.

Ho deixem refredar sobre una reixeta.

Nota:
El gasificant el compro al super, si no, el podem substituir per un sobre de llevat químic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada