dijous, 22 d’octubre del 2015

Crema pastissera


  • ½ litre de llet
  • 100gr de sucre
  • 2 ous
  • 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
  • 1 branca de canyella
  • La pell de mitja llimona

En un cassó posar a escalfar la llet i el sucre (reservar una mica de les dues) amb la branca de canyella i la pell de la llimona.

Just abans que arrenqui el bull, pararem el foc, ho taparem i deixarem aromatitzar la llet uns minuts, després la colem.

En un bol posem la llet i el sucre reservat, afegim la farina i els ous, ho barregem bé i ho aboquem en el cassó de la llet, ho posem al foc sense deixar de remenar fins que la crema espessí.

La posarem en un recipient per que es refredi i la taparem amb paper film que toqui directament la crema per evitar que faci pell.

Nota:
La crema pastissera és la base de molts postres, és una mica més espessa que la crema de Sant Josep.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada