dijous, 22 d’octubre del 2015

Galtes de porc


  • 4 galtes de porc
  • 2 tomàquets petits
  • 1 cebes grossa
  • 6 alls
  • 1 pastanaga
  • 1 raig de conyac
  • 1 raig de vi negre
  • Farcellets d’herbes aromàtiques
  • Patates
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

En una cassola amb oli sofregim les galtes salpebrades fins que estiguin daurades pels dos costats. Llavors hi tirem un raig de conyac i ho flamegem.

Afegim la ceba, la pastanaga, els alls i els tomàquets tot tallat a trossos, les herbes aromàtiques, i ho deixem coure una mica.

Desprès hi tirem el vi negre, deixem que s’evapori. Afegim una mica de brou o aigua i deixem coure les galtes. Si veiem que es queda sense suc hi anem tirant brou o aigua, de mica en mica, ja que no ha de quedar molt caldós.

Un cop cuites les galtes les traurem de la cassola i triturarem les verdures, les tornem a posar i ja estarà llest.

Acompanyem les galtes amb patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada