divendres, 2 d’octubre de 2015

Crema de Sant Josep


  • 1 litre de llet
  • 8 rovells d’ou
  • 200 gr de sucre
  • 40 gr de midó
  • Pell de llimona
  • 1 branca de canyella
  • Sucre per cremar

Posem a bullir la llet (en reservem una mica) amb la branca de canyella i un tros de pell de llimona, quan arrenqui el bull la retirem del foc i la deixem reposar uns minuts, perquè la llet agafi el gust de la llimona i la canyella. Després la colem.

En un bol barregem els rovells d’ou i el sucre, desprès afegim el midó que haurem desfet amb la llet reservada.

Tornem a posar la llet al foc, quan bulli afegim a poc a poc la barreja de rovells, abaixant el foc al mínim i sense deixar de remenar. Procurarem que no trenqui el bull, perquè acostuma a tallar-se.

Quan s’hagi espesseït l’aboquem en unes cassoletes o safata, és important tapar la crema amb una mica de paper d'enfornar o film. D'aquesta manera evitarem que es formi un tel. Deixem refredar a temperatura ambient i quan sigui freda la posem a la nevera.

A l'hora de servir la crema espolsem una capa de sucre i la cremem amb una pala de cremar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada