dilluns, 18 d’agost de 2014

Pastís de poma


  • 1 base de pasta de full
  • 2 pomes
  • 3 cullerades de melmelada d'albercoc
  • 1/2 cullereta de gingebre en pols
  • 1 ou
  • Sucre de llustre
  • 1 tassa de cafè d'aigua
  • 1 tassa de cafè de sucre

Encenem el forn a 180 graus.

Pelem i retirem les llavors de les pomes i les tallem a rodanxes.

Barregem el gingebre amb la melmelada d'albercoc.

Folrem un motlle amb la pasta de full, punxem la base amb una forquilla i l'untem amb la melmelada, posem els talls de poma a sobre.

Pintem les vores de la pasta de full amb ou batut.

Espolsem per sobre sucre llustre i el posem al forn uns 20 minuts.

Fem bullir l'aigua, el sucre i unes gotes de Cointreau o altra licor. Remenem fins que quedi un xarop.

Pintarem amb el xarop el pastis un cop cuit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada