- 12 cananes mitjanes
- 2 cebes grosses
- 5 tomàquets grossos
- 6 grans d'alls
- Julivert
- 2 fulles de llorer
- 1 got de vi blanc (opcional)
- Oli d'oliva i sal
Netegem les cananes.
Pelem els tomàquets i els triturem no gaire fins, tallem les cebes a juliana i trinxem els alls.
En una cassola amb l'oli hi posem les cananes, les cebes, els alls, els tomàquets, el llorer i una mica de sal, tot en fred. Ho deixem coure tapat.
Passat uns 20 minuts tirem el vi blanc i el julivert trinxat, ho deixarem coure fins que estiguin toves.
Rectifiquem el punt de sal si cal.
Pelem els tomàquets i els triturem no gaire fins, tallem les cebes a juliana i trinxem els alls.
En una cassola amb l'oli hi posem les cananes, les cebes, els alls, els tomàquets, el llorer i una mica de sal, tot en fred. Ho deixem coure tapat.
Passat uns 20 minuts tirem el vi blanc i el julivert trinxat, ho deixarem coure fins que estiguin toves.
Rectifiquem el punt de sal si cal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada