divendres, 22 d’agost de 2014

Pa de pessic de iogurt


  • 3 ous
  • 1 iogurt
  • 1 mida d’oli
  • 2 mides de sucre
  • 3 mides de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Pell de llimona
  • Vainilla ensucrada
  • Sucre llustre
Les mides son l’envàs del iogurt


Encenem el forn a 180 graus.

Comencem batent els ous i el sucre, llavors hi afegim la vainilla, el iogurt i l'oli. Incorporem ratlladura de pell de llimona.

Un cop tot barrejat hi afegim la farina i el llevat tot tamisat.

En un motlle untat amb mantega i farina aboquem la massa.

Es cou al forn durant uns 35/40 minuts a 180 graus.

Sabrem que està cuit si punxant-lo amb un escuradents aquest surt net.

Un cop fred li espolsem sucre llustre per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada