dilluns, 4 d’agost del 2014

Cabdells amb alvocat


  • Fulles grans de cabdells (cogollos)
  • Alvocat
  • Ceba tendre
  • Tomàquet xerri
  • Blat de moro
  • Anous
Separem les fulles necessàries dels cabdells, les posem uns minuts en aigua freda. Abans de servir-les, les escorrem bé, en una centrifugadora d'enciam.

En un bol barregem el blat de moro, la ceba tallada petita, els tomàquets tallats per la meitat, l'alvocat tallat a quadradets i les anous trossejades.

En una safata hi posem les fulles dels cabdells, i les farcim amb la barreja que tenim al bol.


Salsa per amanir-ho:
  • 1/4 escalunya o ceba tendra o ceba de figueres
  • 1 cullerada de mostaza de Dijon
  • 1 raig de llet
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

En el pot de triturar hi posem la ceba tallada petita, la mostassa, la llet, sal i pebre i oli, comencem a batre i continuem incorporant oli, com si féssim una maionesa.

Deixem reposar la salsa ben tapada a la nevera. La servim en una salsera a part perquè cada comensal se serveixi al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada