dijous, 21 d’agost del 2014

Coca de cireres amb pasta de full


  • 2 làmines de pasta de full
  • 500 gr de cireres
  • Sucre morè
  • 1 ou











Posem el forn a escalfar a 180 graus.

Traiem les cues i els pinyols de les cireres. Les posem en una escorredora per que deixin anar l'excés de líquid.

Estenem una làmina de full damunt la llauna per anar al forn, (a sota hi posem paper per al forn), la punxem amb una forquilla.

Posem una capa de cireres a sobre i espolsem amb molta sucre.

Tapem amb l'altra làmina de full, segellem les bores, anirà millor si la làmina de sota és una mica més gran.

Fem uns talls a la làmina de sobre, la pintem amb ou batut i espolsem sucre per sobre.

Posem la coca al forn uns 20/25 minuts. Quan estigui freda ja ens la podrem menjar.

Nota:
Per treure els pinyols de les cireres faig servir el tub d'un bolígraf "bic". Introduir el tub per la banda de dalt de la cirera i pitjant una mica sortirà el pinyol per la banda de baix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada