dimecres, 4 de novembre de 2020

Pasta de full amb pollastre i pebrots "strudel"


  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 1 pit de pollastre
  • 1 ceba mitjana
  • 2 dents d'all
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • Olives negres
  • 3 cullerades de tomàquet fregit
  • 1 mica d'orenga
  • 1 raig de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 1 ou
  • Llavors de sèsam (opcional)

En una paella sofregim la ceba i l'all tot tallat petit.

Tot seguit hi afegim els pebrots a daus petits i passats uns minuts el pollastre també tallat a trossos. Donem unes voltes i incorporem la sal, el pebre, l'orenga, les olives tallades a rodanxes i el tomàquet fregit.

Quan estigui quasi cuit afegim el vi blanc i deixem coure un parell de minuts més.

Retirem del foc i reservem.

Dobleguem la lamina de full sobre si mateixa pel costat més llarg. La tornem a desdoblegar i així ens queda la meitat marcada. En una de les meitats hi posem el sofregit reservat. L'altra meitat li fem uns talls paral·lels, tanquem la pasta i segellem les vores amb una forquilla.

Pintem la pasta de full amb l'ou batut i tirem per sobre llavors de sèsam.

Ho posem al forn ja calent, fins que estigui daurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada