divendres, 6 de novembre de 2020

Lasanya de verdures i bolets

  • 8 plaques de lasanya
  • 1 albergínia
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • 300 gr de bolets
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Beixamel

En un olla amb aigua i sal bullim les plaques de lasanya, les tirem d'una a una perquè no s’enganxin, remoure lleugerament, el temps de cocció serà el que indiqui el fabricant.

Traurem les plaques i les posem en un bol amb aigua freda. Després les anirem col·locant sobre d'un drap de cuina una mica humit.

Sofregim les verdures tallades a trossets, a foc suau fins que quedin com una samfaina. Salpebrem.

Per altra banda sofregim el bolets.

Preparar una beixamel clareta. (Veure l'entrada de beixamel)

En una safata per anar al forn posem una mica de beixamel.
A sobre unes plaques de lasanya.
Damunt verdura.
Un altra capa de lasanya.
Ara els bolets amb una mica de beixamel.
Un altra capa de lasanya.
Més verdura.
Per últim un altra capa de lasanya i la beixamel.

Posem formatge ratllat per sobre i ho gratinem al forn.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada